Vacature: Programmadirecteur CIIIC

CIIIC staat voor Creative Industries Immersive Impact Coalition. Met dit programma, gefinancierd door het Nationaal Groeifonds, willen we (het Ministerie van OCW samen met CLICKNL en vier uitvoeringspartners) de creatieve industrie en contentmakers in staat stellen om kansen rondom immersive experiences te verzilveren. We doen dat door de capaciteit op het gebied van human capital, opleidingen, faciliteiten en labs, kennis, methoden en validatie te vergroten.

Ben jij de ervaren en energieke programmadirecteur die dit unieke initiatief nodig heeft? Die hiermee de Nederlandse creatieve industrie de basis geeft om met Immersive Experiences het verschil te maken? Wij zijn op zoek naar de CIIIC programmadirecteur.

Naar de volledige vacature

Heb je interesse?

Solliciteer dan door uiterlijk vrijdag 13 september 2024 je CV en motivatiebrief of video op te sturen naar info@clicknl.nl.

Procedure

De CIIIC stuurgroep zal 20 september bekend maken met welke kandidaten we in gesprek willen gaan. De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 1 en 9 oktober 2024.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Bart Ahsmann (directeur CLICKNL) via bart@clicknl.nl.

Lees hier meer over CIIIC.

Tags: