Vacature: Communicatie & Community Lead CIIIC

CIIIC staat voor Creative Industries Immersive Impact Coalition. Met dit programma, gefinancierd door het Nationaal Groeifonds, willen we (het Ministerie van OCW samen met CLICKNL en vier uitvoeringspartners) de creatieve industrie en contentmakers in staat stellen om kansen rondom immersive experiences te verzilveren. We doen dat door de capaciteit op het gebied van human capital, opleidingen, faciliteiten en labs, kennis, methoden en validatie te vergroten.

Ben jij een ervaren communicatieprofessional met een passie voor de creatieve industrie? Heb je affiniteit met innovatieve, immersieve technologieën en weet je hoe je een diverse community kunt opbouwen en betrekken?

Dan is de rol van Communicatie en Community Lead bij CIIIC misschien iets voor jou!

Wat ga je doen in deze rol?

Als Communicatie en Community Lead ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en implementeren van de communicatiestrategie van het CIIIC-programma. Daarnaast heb je een sleutelrol in het opbouwen en onderhouden van een betrokken en actieve community, waaronder IX-makers, kennisinstellingen, bedrijven die IX toepassen en andere relevante partijen.

Lees de volledige vacature

Heb je interesse?

Solliciteer dan door een e-mail te sturen naar info@clicknl.nl met daarin meer informatie over jouw motivatie en werkervaring.

Procedure

We hanteren een verkorte doorlooptijd en streven ernaar om eind september onze keuze te maken. De vacature sluit op maandag 16 september om 23:59u. Hierna zullen de gesprekken tussen 18 september en 26 september plaatsvinden.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Noortje Braaksma (huidige Communicatiemanager CIIIC) via info@clicknl.nl.

Tags: